Teorik ve Uygulamalı Spektroskopik ve Kromatografik Teknikler Eğitimi 1 : MALDI TOF MS, GC-MS, HPLC (19-21 Şubat 2025)
Kurs Koordinatörü : Öğr. Gör. Dr. Nursel SÖYLEMEZ MİLLİ
EĞİTMENLER
- Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Prof. Dr. Esra ACAR SOYKUT - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Prof. Dr. Semra TURAN - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Prof. Dr. Hande Selen ERGE - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Prof. Dr. Seda KARASU YALÇIN - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Prof. Dr. Gülsüm YALDIZ - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri
- Prof. Dr. Müttalip GÜNDOĞDU - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat Fakültesi
- Doç. Dr. Basri GÜLBAKAN - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Doç. Dr. İlker AVAN - Eskişehir Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya
- Dr. Öğr. Üyesi Bahram SARKARATI - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik
- Dr. Öğr. Üyesi Derya ATALAY - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
- Öğr. Gör. Dr. Hatice ERGİN - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği
- Öğr. Gör. Dr. Nursel SÖYLEMEZ MİLLİ - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi BETUM
- Dr. Sanaz LAKESTANI