Gıdalarda Duyusal Analiz Eğitimi Başarıyla Gerçekleştirildi

18 Ocak 2024 Perşembe

Merkezimiz tarafından  17 Ocak 2024 tarihinde " Gıdalarda Duyusal Analiz Eğitimi";  Üniversitemiz, Antalya Bilim Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, HBS Beslenme Danışmanlığı ve  Abant Su 'dan toplam 11 kişilik  oluşan akademisyenlerin, öğrencilerin ve özel sektör çalışanlarının katılımlarıyla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Gıda Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr Hande Selen ERGE, Dr. Öğr. Üyesi Derya ATALAY ve yüksek lisans öğrencisi Başak IŞIK'ın katkılarıyla; "Gıdalarda Duyusal Analizin Önemi", "Panelist Seçimi ve Panelisti Etkileyen Faktörler"," Duyusal Test Teknikleri (Tat Duyarlılık Testi ve Üçgen Test)" uygulanarak eğitim gerçekleştirilmiştir.

Eğitimin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun KARACA tarafından katılımcılara katılım belgeleri, eğitmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Hızlı Erişim