23 Mayıs 2025 Cuma
TÜBİTAK 2237-A Projesi Kapsamında Düzenlenen “Deneysel İskemi-Reperfüzyon Modelleri Eğitimi” Eğitimi Kursiyerleri Merkezimizi Ziyaret Etti
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer BOZDOĞAN’nın koordinatörlüğünde, 21-23 Mayıs 2025 tarihleri arasında “Deneysel İskemi-Reperfüzyon Modelleri Eğitimi” konulu eğitim programı başarıyla gerçekleştirildi.
Eğitimin içeriğinde kursiyerlere, iskemi ve reperfüzyon modellerinin teorik ve temel bilgileri verilmiş, daha sonrasında pratik uygulamalarla içerikler desteklenerek deneysel çalışmaları birebir gözlemleme ve deneyimleme fırsatı sunulmuştur.
Eğitim programının bir parçası olarak, 23 Mayıs 2025 tarihinde kursiyerler Merkezimizi ziyaret ettiler. Bu ziyaret sırasında, Merkezimiz personeli Öğr. Gör. Dr. Nursel SÖYLEMEZ MİLLİ katılımcılara Merkezimizin laboratuvar cihazları, altyapısı, yapılan çalışmalar ve araştırmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.