Merkezimiz Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında Öğrenci ve Personelin İhtiyacını Karşılamak Üzere Dezenfektan Üretti
Duyusal Analiz Hazırlık Aşaması
II. Teorik ve Uygulamalı Kromatografi Kursu
2-3 Eylül 2019 II. MALDI TOF-MS Biotyper Uygulamalı Eğitim Kursu: Mikroorganizma Tanısı Kursu
4-6 Eylül 2019 I. Teorik ve Uygulamalı Elektroforez Kursu
M7-9 Ekim 2019 II. Teorik ve Uygulamalı Kromotografi Eğitim Kursu (UHPLC, GC-MS ve IC)
Teorik ve Uygulamalı Kromatografi Eğitim Kursu
MALDI TOF/TOF-MS Biotyper Mikrobiyoloji Temel Eğitim Kursu
Kurs Öncesi Bilgilendirme Toplantısı

Dr. Öğretim Üyesi  İlker Turan AKOĞLU'nun danışmanlığında Gıda Mühendisliği Bölümü lisans öğrencilerinin  'Farklı Kaplamalar ve Pişirme Yöntemlerinin Nugget Kalitesine Etkileri' konu başlıklı bitirme tezleri için birimimiz  Duyusal Analiz Hazırlık ve Duyusal Analiz Laboratuvarları kullanıldı.

 

Powered by Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2016