Duyusal Analiz Hazırlık Aşaması

''Yoğun Bakım Ünitesinde Uçucu Organik Bileşikler ve Biyoaeresollerin Seviyelerinin Belirlenmesi ve Hava Temizleme Cihazının Hava Kalitesi Üzerinde Etkisinin İncelenmesi''  başlıklı proje kapanış sunumu Öğretim Görevlisi Dr. Sanaz LAKESTANİ tarafından yoğun bakım ünitesi personeli, enfeksiyon hastalıkları, tıbbi onkoloji, göğüs hastalıkları, cerrahi tıp bilimleri, çevre ve gıda mühendislisliği öğretim üyeleri ve ilgili personeller için BAİBÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi  başhekimlik seminer salonunda  gerçekleştirildi.