Üniversitemiz Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından  7-9 Ekim 2019 tarihleri arasında “II. Teorik ve Uygulamalı Kromatografi Eğitim Kursu”  Üniversitemiz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Haccettepe Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımlarıyla  başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Üç gün süren kursun ilk gününde Öğr. Görevlisi Dr. Bahram SARKARATİ U-HPLC Teorik ve Uygulama Eğitimi'ni, ikinci gününde Öğr. Görevlisi Dr. Hatice KARADENİZ İyon Kromatografisi Teorik ve Uygulama Eğitimi'ni, üçüncü günde ise Öğr. Görevlisi Dr. Sanaz LAKESTANİ Gaz Kromatografisi Eğitimi'ni gerçekleştirmişlerdir.

Kursun sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman tarafından kursiyerlere katılım belgeleri, eğitmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.