I. Teorik ve Uygulamalı ELEKTROFOREZ Kursu Tamamlandı

Üniversitemiz Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi 2-3 Eylül 2019 tarihleri arasında “I. Teorik ve Uygulamalı ELEKTROFOREZ Kursu” eğitimi Üniversitemiz ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Üç gün süren eğitimin ilk gününde Öğr. Gör. Dr. Bahram Sarkaratı ve Öğr. Gör. Nursel Söylemez Milli tarafından teorik dersler verildi. Diğer günlerde ise katılımcıların cihaz başında bire bir uygulama eğitimleri gerçekleştirildi.

Kursun sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi İlker Turan Akoğlu tarafından kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.