MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER MICROBIOLOGICAL ANALYSIS TL $
TEMPO CİHAZI İLE YAPILAN TESTLER TESTS MADE WITH THE TEMPO INSTRUMENT    
Enterobacteriaceae (EB) Sayısı Enterobacteriaceae (EB) Count 160  
Escherichia coli (EC) Sayısı Escherichia coli (EC) Count 160  
Laktik asit bakteri (LAB) Sayısı Lactic acid bacteria (LAB) Count 160  
Staphylococucs aureus(STA) sayısı Staphylococucs aureus (STA) count 160  
Toplam koliform (TC) sayısı Total coliform (TC) count 160  
Aerobik mezofilik (AC) floranın sayısı Aerobic mesophilic (AC) flora count 160  
Koliform sayımı (CC) Coliform Count (CC) 160  
Bacillius cereus(BC) gurubu sayısı Bacillus cereus (BC), groups count 160  
Maya ve küflerin (YM) (beraber) sayısı Yeast and molds (YMCA) (together) count 160  
VIDAS CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER ANALYSIS MADE WITH THE VIDAS INSTRUMENT    
E. coliO157 varlığı The presence of E. colio157 260  
E. coli O157 H7 (ECPT) varlığı The presence of E. coli O157 H7 (ECPT) 260  
Listeria varlığı The presence of Listeria 260  
Listeria monocytogenes varlığı The presence of Listeria monocytogenes 260  
Salmonella varlığı The presence of Salmonella 260  
Staph enterotoxin varlığı The presence of staph enterotoxin 260  
VITEK CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER ANALYSIS MADE WITH THE VITEK INSTRUMENT    
Bacillus tanımlanması (BCL) Bacillus identification (BCL) 160  
Corynebacteria tanımlanması(CBC) Identification of Corynebacterium (CBC) 180  
Gram-Negatif bakteri tanımlanması (GN) Gram-negative bacteria identification (GN) 160  
Gram-Pozitif bakteri tanımlanması (GP) Gram-positive bacteria identification (GP) 160  
Maya tanımlanması (YST) Yeast identification (YST) 200  
Antimikrobiyal Duyarlılık Testleri (AST) Antimicrobial Susceptibility Testing (AST) 180  

 

 
Powered by Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2016