Merkezimiz Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında Öğrenci ve Personelin İhtiyacını Karşılamak Üzere Dezenfektan Üretti
Duyusal Analiz Hazırlık Aşaması

Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ortaklığında yürütülen proje  için  gerçek zamanlı iç ortam hava kalitesi sensörleri yoğun bakım ünitelerine yerleştirildi.

Yürütücü:

Öğr. Gör. Dr. Sanaz LAKESTANI (BETUM)

Araştırmacılar

Arş. Gör. Mehmet Milli (Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü)  Doç. Dr. İsa YILDIZ (Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ab. Dalı) Doç. Dr. Abdullah DEMİRHAN (Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon  Ab. Dalı)